Nápady a připomínky pro Plán rozvoje města Plasy

Michal Škop Thu, May 3, 2018
Kategorie: Plasy
Tagy: plasy

Plasy a okolí budeme mít takové, jaké si je uděláme.

Plasy - domov můj

Plasy a okolí budeme mít takové, jaké si je uděláme. Souhlasíte? Pojďte se tedy se mnou zamyslet, jaké je vlastně chceme mít.

V brzké době proběhne aktualizace “Strategického plánu města Plasy”, ve kterém by město mělo shrnout své plány do budoucna. Jako člen komise pro aktualizaci plánu bych se Vás rád zeptal, jak se Vám v Plasích žije. Jste tu spokojení? Je vám tu dobře? Co se Vám tu líbí a co Vám tu naopak chybí? Co mají jinde lepší a mohlo by se vylepšit i u nás?

Vaše nápady a připomínky chci použít už na přípravné pracovní schůzce naší komise 15.5.2018. Můžete je dodat i později, ovšem čím dříve, tím lépe. Veřejné projednávání je plánováno na podvečer 29.5.2018 v Centru stavitelského dědictví. Budeme velmi rádi, když přijdete!

Pochopitelně ne vše bude možné zrealizovat. Město se v současnosti citelně zadlužilo, takže, popravdě, peněz bude málo. Je ale řada věcí, které jde změnit relativně „levně“, jen to zatím nikoho nenapadlo, nebo se to nedoneslo ke správnému člověku, nebo “to nešlo”.

Pokud si přejete něco změnit, teď je ten správný okamžik!

Originální dokumenty (2015)